Menü

Bemutatkozó

 

 

Üzemünk, hazánk egyik jelentős kertészete, elsősorban faiskolai termékek előállításával és kereskedelmével foglalkozik. Alsótekeresen 100 éves hagyománya van a faiskolai termesztésnek. 1991-ben alakult társaságunk ezen hagyományok elhivatott folytatója. Tevékenységünkben hangsúlyos a díszfaiskolai termesztés, de gyümölcsfáink is jó hírnévnek örvendenek.

 

 

Célunk, hogy kedves vásárlóinknak jó minőségű árut, hazai viszonyaink között sikert és örömet hozó kitűnő fajtákat értékesítsünk. Ennek megfelelően termesztő munkánkhoz szorosan kapcsolódik termékfejlesztő, nemesítő tevékenységünk. Növényeink sokféleségét igen széles mérettartományokban kínáljuk, a fiatal oltványoktól egészen a 6-8 méteres, többször átültetett fákig.

 

 

Mintaboltunkban bő választékból válogathatnak vevőink, míg a nagy tételben vásárló kereskedőket és kivitelezőket közvetlenül a faiskolában szolgáljuk ki.

Tegyen egy látogatást mintaboltunkban, vagy keresse fel faiskolánkat, hogy növényeink látványa és munkatársaink tanácsai segítséget nyújthassanak elképzelései valóra váltásához.

 

 

Hálásak vagyunk mindazoknak, akik vásárlásaikkal, támogató nyilatkozataikkal vagy építő kritikájukkal folyamatosan hozzájárulnak faiskolánk fejlődéséhez, boldogulásához.

 

                       Barabits Elemér

                       ügyvezető igazgató