Menü

Hírek, akciók, aktualitások

IPM ESSEN 2024.

Vissza
IPM ESSEN 2024.

Faiskolánk az idei évben ismét részt vett az IPM Essen 2024. a világ vezető kertészeti szakkiállításán.

 

Először is szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket, azoknak akik megtiszteltek bennünket azzal, hogy ellátogattak a standunkhoz a kiállításon, és érdeklődést mutattak termékeink iránt. Nagy örömmel mutattuk be Önöknek legújabb fejlesztéseinket és újdonságainkat.

 

Az Alsótekeresi Faiskola idén, az államilag elismert, és az EU államaiban jogvédelemmel rendelkező új fajtáival mutatkozott meg a közönség előtt.

 

Korunk nagy kihívása a klímaváltozás. Fáink létét és tevékenységünket is a felmelegedés ténye és a vízhiány determinálják. Ezen túl, olyan fajtákra van szükség, amelyek kevesebb kézimunka ráfordításával termeszthetők és fenntartásuk is gazdaságosabb.

 

Nemesítő munkánk révén szortimentünk gazdagítását, mely egyben a biodiverzitás fokozását is jelenti, hőtűrő és víztakarékos fajták előállításával kívánjuk elérni.

Korszerű, jelen környezeti változásokhoz maximálisan alkalmazkodó, formavilágukban dekoratív fajtákkal jelentünk meg a hazai és a külföldi piacokon.

 

Hosszú évek összehasonlító munkája során megbizonyosodtunk fajtáink előnyeiről, azok létjogosultságáról. Úgy gondoljuk, hogy alapvető, előremutató változásokat hozhatnak eddigi fajtahasználatunkba.

Honlapunkon részletes tájékoztatást adunk újdonságainkról.

AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA EZT MEG IS TEKINTHETIK:

 

újdonságok

 

Reméljük, hogy a kiállított képeink és növényeink által sikerült egy kicsit jobban megismertetni az érdeklődőkkel új fajtáinkat és a jövőben egyre több országban, parkokban, kertekben láthatjuk majd őket kiültetve teljes pompájukban.